ŠPANAC TVRDI: Crvena zvezda dovodi reprezentativca Srbije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 16:12

ŠPANAC TVRDI: Crvena zvezda dovodi reprezentativca Srbije! (FOTO)

Pravi se iskusan tim.

Crvena zvezda bi ovog lega mogla da vrati neke od miljenika navijača, a među njima i iskusnog krilnog košarkaša Fenerbahčea Nikolu Kalinića. Naime, kako javlja španski novinar Tomi Eduardo, ukoliko turska ekipa ne produži ugovor sa Srbinom, postoji velika mogućnost da ce ponovo obući dres ekipe sa Malog Kalemegdana.

- Ako Nikola Kalinić ne ostane u Fenerbahčeu, Crvena zvezda će pokušati da ga vrati u svoje redove, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle 4 godine - napisao je na svom Tviter profilu Tomi Eduardo.

If Nikola Kalinic won't stay in Fenerbahçe, Crvena Zvezda would try to bring him back after 4 years. I'm told.

— Tomi Eduardo (@Eduardo29713561) May 27, 2020

Iza Nikole Kalinića je ne baš sjajna sezona, uostalom, turski gigant igra iznenađujuće loše tokom cele godine. Srpski košarkaš je na 26 utakmica u Evroligi prosečno beležio 6,6 poena i 2,5 skoka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.