SLS: Iznenađenje na Banovom brdu, Voždovac odneo bodove iz Kruševca, minimalac Vojvodine

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Iznenađenje na Banovom brdu, Voždovac odneo bodove iz Kruševca, minimalac Vojvodine

Nekompletno 9. kolo Superlige Srbije odigrano je u sredu, a utakmice između Crvene zvezde i Spartaka odnosno Zemuna i Partizana biće održane naknadno zbog obaveza beogradskih klubova u Ligi Evrope.

Za iznenađenje dana pobrinuo se Radnik iz Surdulice koji je na Banovom brdu savladao favrizovani Čukarički sa 2:1. Istim rezultatom je Voždovac trijumfovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Kruševcu, dok je niški Radnički ranim pogotkom Miladinovića uspeo da savlada goste iz Čačka.

Mladost je sa brza tri gola došla do pobede protiv Javora, Vojvodina je minimalcem savladala Mačvu, dok na Banjici u duelu Rada i Bačke nije bilo pogodaka.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vojvodina stigla Zvezdu, Radnik slavio na Brdu

Izvor: RTS, 13.Sep.2017

Fudbaleri Radnika, Voždovca, niškog Radničkog, Mladosti i Vojvodine ostvarili su pobede u 9. vanrednom kolu Superlige Srbije. . Najveće iznenađenje priredio je Radnik na Banovom brdu protiv Čukaričkog 2:1, a identičnim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.