SLAVLjE NOVOSAĐANA U BEOGRADU: Vojvodina 16. put u istoriji prvak Srbije

Izvor: Večernje novosti, 02.Maj.2019, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVLjE NOVOSAĐANA U BEOGRADU: Vojvodina 16. put u istoriji prvak Srbije

Novosađani trijumfovali protiv Crvene zvezde sa 3:1 u finalnoj seriji i treću godinu zaredom podigli trofej namenjen šampionu države Odbojkaši Vojvodine osvojili su večeras titulu prvaka države, pošto su u finalu plej-ofa Superlige Srbije savladali Crvenu zvezdu ukupnim rezultatom 3:1. Novosadska ekipa je večeras, u četvrtom meču finalne serije, pobedila Zvezdu na Banjici sa 3:1, po setovima 25:21, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 16:25, 25:18 i 25:15, posle 102 minuta igre.Vojvodina je tako osvojila 16. titulu prvaka u istoriji, a treću uzastopnu.Najefikasniji u pobedničkom timu na večerašnjem meču bio je Božidar Vučićević sa 17 poena, David Mehić je imao 13, a Stefan Simić 12 poena. U Crvenoj zvezdi su se istakli Lazar Dodić sa 13, Milutin Nejić sa 11 i Nemanja Mašulović sa 10 osvojenih poena.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama ili odluka

Izvor: MozzartSport.com, 02.Maj.2019

Da li danas pada odluka o šampionu Turske za odbojkašice? Branilac krune Vakifbank ima prednost od 2:1 u pobedama u finalnoj seriji plej-ofa. Izabranicama Đovanija Guidetija treba još jedan trijumf za spas sezone. Ekipa srpske reprezentativke Milene Rašić prošle sezone je sve osvojila, a ove je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.