SKENER MAXBETSPORTA Borjan vadio kestenje, Marin neočekivano bled

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKENER MAXBETSPORTA Borjan vadio kestenje, Marin neočekivano bled

MILAN BORJAN
Po ko zna koji put, najbolji igrač Crvene zvezde u evropskom meču. Odbranio sve što je mogao, ni za jedan od pogodaka nije ni najmanje kriv. Sjajno reagovao kod dva pokušaja Levandovskog, vadio kestenje iz vatre, ali više nije mogao. Morao bi da poradi na ispucavanju lopte. OCENA – 7.
Naša kladionica nudi kvotu 2.80 za pobedu Ajntrahta nad Arsenalom.
MARKO GOBELJIĆ
Samo jednom mu je u prvom poluvremenu pobegao Perišić i ta situacija je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za epilog imala gol. Do tog trenutka je delovao sigurno. Bez ikakvog učinka u napadu, u jednoj prilici je veoma loše ubacio loptu iz izgledne pozicije. U više navrata dobro intervenisao, ali na sve bacio senku katastrofalnom reakcijom kod drugog gola Bajerna. OCENA – 5.5.
NEMANJA MILUNOVIĆ
Slabiji deo crveno-belog štoperskog para. Otvorio utakmicu ozbiljnom greškom, u nastavku imao još jednu koja je proizvela čistu šansu za bavarski tim. Tada je Borjan bio spasilac. Dobio je mnogo vazduđšnih duela, ali su njegovu utakmicu obeležili kiksevi. OCENA – 5.5.
MILOŠ DEGENEK
Zvezdino suvo zlato. Više od pola sata držao je Levandovskog u džepu. Poput cele ekipe, pao posle gola Bajerna. Ipak, ulivao je dodatnu energiju u trenucima kada se Zvezdina odbrana povijala pred napadima domaćina. Veoma korektno obavio posao. Šampion Srbije u njemu ima oslonac za duži period. OCENA – 7.
ŽANDER
Uz Degeneka bio najbolji igrač Zvezdine odbrane u prvom poluvremenu. Sjajno je u dva navrata intervenisao i sprečio sigurne pogotke. Ali, na dušu mu ide gol Komana. Dozvolio je da mu Francuz pobegne i da zatrese mrežu. Jedini je zapretio Nojeru u prvom poluvremenu, mada je u toj situaciji bio sebičan. Imao i katastrofalan pokušaj šuta u nastavku. OCENA – 6.
HOZE KANJAS
Za nijansu bolji u tandemu defanzivnih veznih. U kritičnim trenucima prvog dela igre pokušavao da stane na loptu, da pokrene pas igru protiv visokog presinga. Izgubio jednu loptu tamo gde se to ne sme. U nastavku, stabilizovao igru Crvene zvezde. Zna fudbal, nedostaju mu brža rešenja u pojedinim trenucima. Tek će da bude uzdanica Crvene zvezde. Vredno pojačanje. OCENA – 6.5.
DUŠAN JOVANČIĆ (do 62. minuta)
Nije se snašao protiv Bajernovog presinga. Izgubio nekoliko lopti u opasnoj zoni, na sopstvenoj polovini. Kutinjo mu je u više navrata pobegao i u tim trenucima su Zvezdu spasavali sreća i Borjan. U drugom poluvremenu delovao smirenije, kao i ceo tim. Prošle sezone je u istom takmičenju izgledao mnogo bolje. OCENA – 6.
MARKO MARIN
Neočekivano bled. Kao da ga je progutala silna želja da se dobro pokaže u zemlji u kojoj je fudbalski prohodao. Izostala su rešenja svojstvena fudbalskim majstorima. Naprotiv, u nekoliko navrata je pogrešnim dodavanjima upropastio pokušaje kontranapada. Imao je samo jedan vrhunski potez, pas bez gledanja. Našao se u izglednoj šansi pri rezultatu 1:0, bio je neprecizan. OCENA – 6.
MATEO GARSIJA (do 62. minuta)
Mnogo se trošio u odbrani. Trudio se, ali je ostao bez konkretnog učinka u napadu. Ipak, bio akter najbolje akcije Crvene zvezde, posle koje je kreirana šansa za Marina. Nije imao konkretne pasove ni u retkim trenucima kada je utrčavao u prostor. Ipak, od dva Zvezdina krila, znatno bolji. OCENA – 6.5.
RADŽIV VAN LA PARA
Za sada, nije pokazao da će predstavljati značajno pojačanje. U većem delu utakmice, igrao levog beka, pomažući Žanderu. Imao je nekoliko situacija da prođe direktnog rivala, nijednom nije uspeo. Ako je za utehu, ovo mu je bila tek druga utakmica u dresu Crvene zvezde. Ipak, za njegovo umeće Bajern je bio preveliki zalogaj. OCENA – 5.5.
MILAN PAVKOV (do 70. minuta)
Potpuno usamljen u napadu, nije ni mogao bolje. Našao se u iznenadnoj šansi u prvom poluvremenu i morao je brže i bolje da reaguje. Pokušao je da se zagradi i Pavar mu je izbio loptu. Netipično za njega, izgubio većinu vazdušnih duela. Poput većine saigrača, trudio se da kvari napade nemačkog šampiona, što mu svakako nije u osnovnom opisu radnog mesta. OCENA – 6.
IZMENE
MILOŠ VULIĆ (od 62. minuta)
Debitovao na najvećoj sceni. Uneo svežinu i konkretniju igru na sredini terena. Skrivio prekršaj koji je prethodio golu Milera. OCENA – 6.
RIČMOND BOAĆI (od 70. minuta)
Pripremio šansu Marku Marinu iz koje su crveno-beli lako mogli da izjednače. To je i sve što je uradio. OCENA – 6.
ALEKSA VUKANOVIĆ (od 83. minuta)
Premalo vremena na terenu da bi bio ocenjen.
TRENER VLADAN MILOJEVIĆ
Očekivano, Crvena zvezda je zaigrala sasvim povučeno. Po sastavu tima, bila je jasna ideja da napadne po krilima, iz kontranapada. Ipak, kao da nije pripremio ekipu za strahoviti visoki presing Bajerna. U nastavku je to izgledalo mnogo bolje. Znao je da ne sme otvoreno da napadne rivala, jer bi to bilo ravno fudbalskom samoubistvu. Sve u svemu, već viđeno. OCENA – 6.5.


The post SKENER MAXBETSPORTA Borjan vadio kestenje, Marin neočekivano bled appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.