(SASTAVI) STANKOVIĆ PROMEŠAO KARTE: Da li je ovo poslednja šansa za Zvezdin inostrani tandem?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 15:14

(SASTAVI) STANKOVIĆ PROMEŠAO KARTE: Da li je ovo poslednja šansa za Zvezdin inostrani tandem?

Susret počinje u 15:55.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Novom Pazaru u 11. kolu Superlige Srbije (meč počinje u 15:55). Crveno-beli u ovaj meč ulaze posle večitog derbija, a tokom nedelju nisu igrali svoj meč desetog kola protiv Voždovca zbog bolesti velikog broja igrača.

Stanković će na ovom meču biti bez pomoći Bena i Pavkova. On se odlučio da na ovoj utakmici pruži možda i poslednju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priliku Falku i Dioniju, koji nisu zadovoljili očekivanja odkad su debitovali za crveno-bele. Na golu će biti Popović kao što je i najavljivano.

Evo za koje su se sastave odlučili Kolašinac i Stanković.

NOVI PAZAR: Vujanac, Vlajković, Delimeđac, Kojčić, Islamović S, Ratković,Aganspahić, Pavišić,Lončar,Nikčević, Islamović A

CRVENA ZVEZDA: Popović- Gobeljić, Eraković, Dragović,Rodić- Sanogo, Kanga- Falko, Ivanić, Katai-Dioni

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROCENITE SAMI: Da li je sudija ispravno ponovio penal za Zvezdu u Novom Pazaru VIDEO

Izvor: Kurir, 26.Sep.2021

Fudbaleri Crvene zvezde savladalis su Novi Pazar 4:0 u 11. kolu Superlige Srbije, a taj meč je zanimljiv i po jedanaestercu, koji je u 64. minutu dosudio arbitar Lazar Lukić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.