SASTAV: Zvezda uz samo jednu promenu na popravni protiv Spartaka

Izvor: BKTV News, 13.Avg.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASTAV: Zvezda uz samo jednu promenu na popravni protiv Spartaka

Remi iz prvog duela obavezuje Crvenu zvezdu da sutra, u revanšu protiv Spartaka, postigne makar jedan pogodak. Dominantna igra u Beogradu zbog neiskorišćenih šansi nije donela profit, pa je Vladan Milojević dospeo u dilemu, da li tim koji je odlično funkcionisao sve do završnog pasa treba menjati ili mu dati još jedanu šansu.

/Iz Trnave za BKTVNews: Ivan Džodić/

Odluka stratega crveno-belih svela se na kompromis pa će šampion Srbije sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na teren u Trnavi izaći sa samo jednom promenom u startnoj postavi: umesto Branka Jovičića, šansu od prvog minuta dobiće Dušan Jovančić!

Činjenica da će Zvezda morati da napadne rivala od prvog minuta bia je povod stratgu Beograđana da šansu da nešto ofanzivnijem veznom fudbaleru, pa će Jovičić prvi put evropski meč ove sezone početi na klupi.

Potvrda da je bivši kapten Vojvodine jedna od Milojevićevih opija u revanšu je i podatak da je protiv Spartaka juče odigrao samo jedno poluvreme, a tim koji će sutra izaži na teren u gostujućoj opremi je:

Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Jovančić, Krstičić - Ben, Ebisilio, Radonjić - Stojiljković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.