SADA JE JASNO: Poznato je koliko će Pavkov biti van terena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA JE JASNO: Poznato je koliko će Pavkov biti van terena!

Nezgodno je doskočio u duelu sa Totenhemom.

 Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov, neće biti na raspolganju treneru crveno-belih Vladanu Milojeviću najmanje tri nedelje, prenosi "Informer". To znači da će sjajni golgeter prosustiti duel protiv Bajern Minhena 26. novembra na stadionu "Rajko Mitić".

Pavkov se povredio u drugom poluvremenu i ambulantim kolima je odveden sa stadiona, a prve prognoze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su takve da će gotovo ceo mesec biti vane terena.

Pavkov je ove sezone postigao osam golova na 18 utakmica u svim takmičenjima, a u jučerašnjoj utakmici protiv Totenhema imao je idealnu priliku da zatrese mrežu Paula Gazanige u prvom poluvremenu, ali nije uspeo.

Pogledajte još slika sa meča Zvezda - Totenhem

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.