SA MARAKANE PORUČUJU: Ovaj tim ima karakter pobednika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA MARAKANE PORUČUJU: Ovaj tim ima karakter pobednika!

Jasan stav svih u klubu.

Omladinci Crvene zvezde ostvarili su istorijski uspeh i plasirali se među 16 najboljih juniorskih timova u Evropi eliminisavši Šerif iz Moldavije posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:2). U narednoj rundi čeka ih izazov u vidu danskog Midtjilanda. Glavni trener Omladinske škole Nikola Jelić ističe da je klubu i dalje prioritet formiranje igrača za prvi tim, ali da uz to juniori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << beleže fenomenalne rezultate.

- Nema lakih protivnika u ovoj fazi takmičenja. Pokazali smo u grupnoj fazi da možemo da igramo sa svakim protivnikom, nezavisno od imena, rejtinga i zemlje iz koje dolazi. Specifična je situacija jer se u većini zemalja igra prvenstvo, dok je kod nas pauza. Moramo da obratimo pažnju na svaki detalj, a to je upravo ono što Đorđević zajedno sa stručnim štabom radi. Fokusiraćemo se na našu igru i naš kvalitet i nadam se da ćemo uz podršku navijača uspeti da se plasiramo u drugi krug - kaže Jelić.

Vera u decu je ključna stvar, a omladinci crveno belih su imali podršku svih struktura u klubu, čak i kada nije sve bilo sjajno.

- Verovali smo u ovu decu i kada su imali probleme sa adaptacijom i privikavanjem na Crvenu zvezdu. I tada smo znali da imaju kvalitet. Kada su izgubili od Totenhema u Londonu, ni tada nismo počeli da sumnjamo u njih. Za ove uspehe zaslužni su svi u stručnom štabu, kao i Mladenović i Cvjetićanin. Mi smo i prošle sezone dobro igrali, ali smo osvojili samo bod. Ove sezone smo bogatiji za to iskustvo i to se vidi na terenu. Pokazali su dečaci od čega su satkani, imaju karakter pobednika i uverili sve da su budućnost kluba- istakao je trener za zvanični sajt Crvene zvezde.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata hrvatska navijačica Ivana Knol.

I caused gondola accident 🤷🏻‍♀️

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Aug 5, 2019 at 9:34am PDT

The lens knows where to get dirty 🤦🏻‍♀️🤣

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Aug 2, 2019 at 7:40am PDT

I’m se✖️y even in my grandma’s bodysuit 💣🤪

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Jul 22, 2019 at 10:23am PDT

When I saw this photo I was also left breathless 😉 take a breath and cheers to my name day 💋

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Jun 24, 2019 at 8:45am PDT

I didn’t lean on the fence, because I was afraid to make a chaos in the water traffic 🤦🏻‍♀️

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on May 20, 2019 at 10:12am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.