Rukometaši Radničkog 1964 dočekuju Crvenu zvezdu u osmini finala Kupa Srbije (sreda, 20 h)

Izvor: KGsport.info, 20.Feb.2019, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog 1964 dočekuju Crvenu zvezdu u osmini finala Kupa Srbije (sreda, 20 h)

U osmini finala nacionalnog kupa za rukometaše, Radnički 1964 ugostiće u sredu, 20. februara od 20 časova u hali „Jezero“ beogradsku Crvenu zvezdu. Biće to prava poslastica za sve rukometne sladokusce u Kragujevcu i meč koji se nikako ne sme propustiti.
Pred kragujevačkim rukometašima je najveći izazov u sezoni. Susret sa beogradskim crveno-belima biće idealna prilika za Kragujevčane da se „izmere“ >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << u odnosu na najkvalitetnije klubove u zemlji.
– Ime našeg protivnika je dovoljan motiv za sve nas da damo sve od sebe i dokažemo da nam je sledeće godine mesto u Super ligi. Pri tom, eventualnom pobedom značajno bi se približili završnici Kupa Srbije, jer bi u četvrtfinalu igrali protiv ekipe iz našeg ranga takmičenja. – smatra Dušan Petrović, iskusni golman kragujevačke ekipe sa ogromnim superligaškim iskustvom.
Njegovo mišljenje deli i kapiten Miloš Stevanović.
Crvena zvezda je jedna odlična ekipa, ali se nadam da ćemo opravdati ambicije kluba i pokazati da je Kragujevac rukometni centar. Pobeda u ovoj utakmici otvara nam vrata fajnal fora, što bi bio najveći uspeh u dosadašnjoj istoriji kluba. – izjavio je Stevanović.
Ono što će svakako biti velika prednost ekipe Radničkog 1964 u predstojećem susretu jeste podrška navijača, koja ne bi smela da izostane u jednom ovako važnom trenutku.
– Pozivam navijače da dođu u što većem broju, a nadam se da će doći i oni najvatreniji, kako bi naši mladi igrači osetili tu atmosferu jer, a to govorim iz iskustva, kada igrate protiv Zvezde, uz „Crvene đavole“ sve je lakše i izvlačite iz sebe maksimum. – dodao je Petrović u izjavi za klupski sajt.
Ulaz na utakmicu je slobodan za sve posetioce.
Foto: RK Radnički 1964

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.