Rodić i Katai za pobedu Zvezde u Kruševcu, Partizanovi tinejdžeri slomili Novi Pazar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2021, 16:51

Rodić i Katai za pobedu Zvezde u Kruševcu, Partizanovi tinejdžeri slomili Novi Pazar

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Napredak u Kruševcu sa 2:0 (2:0), u 19. kolu Superlige Srbije.

Izabranici Dejana Stankovića bez većih problema slavili su na gostovanju u Kruševcu, a nova tri boda obezbedili su u prvom poluvremenu, kada su golove postigli Milan Rodić u 5. i Aleksandar Katai u 43. minutu.

Domaćem timu u 52. minutu poništen je gol, pošto je nakon konsultacije utvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je Marko Bačanin ubacio loptu u mrežu kada je bio u ofsajdu.

Bila je ovo 16. oveosezonska pobeda crveno-belih, koji sada imaju 50 bodova, koliko i Partizan, koji od 15.45 sati u Humskoj igra protiv Novog Pazara.

Stanković: Teško gostovanje, inicijativa donela golove

Bilo je ovo teško gostovanje, a čestitao bih i Napretku na igri, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede u Kruševcu.

"Mislim da smo u prvom poluvremenu imali inicijativu, mogli smo postići i gol više, na kraju smo dali dva. U drugom poluvremenu je rival izašao više i u prvih dvadesetak minuta nam stvorio nekoliko prilika. Bila je dobra utakmica i lično sam zadovoljan, pogotovo prvim poluvremenom. U nastavku smo se malo i 'štedeli', usled napornog ritma u kom smo i zbog svega onog što nas čeka", rekao je Stanković za klupski sajt.

Brz povratak na klupu poželeo je kolegi Milanu Đuričiću Đumiju, treneru kruševačkog tima.

"Želim mu da se što pre vrati na klupu. "Stari lisac" poput njega koji dobro zna svoj posao nam uvek treba. Mnogo puta se izborio - izboriće se i sad", istakao je Stanković.

Partizanovi tinejdžeri slomili Novi Pazar za ostanak na vrhu

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras Novi Pazar sa 2:0 (0:0) na stadionu u Humskoj, u 19. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli su otpor gostiju slomili početkom drugog poluvremena, kada je 18-godišnji Marko Milovanović u 50. minutu postigao gol za vođstvo, da bi devet minuta kasnije, godinu dana stariji Nemanja Jović, sa penala postavio konačnih 2:0.

Izabranici Aleksandra Stanojevića i posle 19.kola ostali su jedini neporaženi tim u domaćem prvenstvu, a večerašnji trijumf bio im je 17. u sezoni.

Sada sa 53 poena drže čelnu poziciju na tabeli ispred Crvene zvezde, koja ima tri boda manje.

Duel između Partizana i Novog Pazara počeo je minutom ćutanja za legendu crno-belih Momčila Mocu Vukotića, koji je u petak preminuo u 72. godini, a igrači oba tima nosili su majice sa njegovim likom.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rodić i Katai za pobjedu fudbalera Zvezde u Kruševcu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2021

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su danas Napredak u Kruševcu sa 2:0 (2:0), u 19. kolu Superlige Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.