Ročesti: Bolje da pogodim, nego da svi galame na mene

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ročesti: Bolje da pogodim, nego da svi galame na mene

“Važno je da igramo zajedno i da verujemo da možemo da pobeđujemo. Zadnjih par dana smo odlično trenirali i bili veoma fokusirani. Defanziva nam je danas bila dobra”, naveo je on

Jedan od junaka pobede Crvene zvezde nad Barselonom Tejlor Ročesti bio je oduševljen atmosferom u hali Pionir, a podjednako je bio srećan i zbog načina na koji je ekipa tu energiju sa tribina prenela na teren.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << “Veoma smo uzbuđeni zbog pobede, uvek je lepo igrati pred ovakvom publikom i videti ovakvu atmosferu, pre i tokom utakmice. Daju nam mnogo energije. Mi smo se trudili da tu energiju održimo i da se držimo kao tim”, rekao je Ročesti novinarima posle utakmice.

Nastavio je o atmosferi u Pioniru koja je očigledno ostavila utisak na njega.

“Gledao sam ovu atmosferu mnogo puta na televiziji. I tako mi je bilo mnogo zanimljivo. Treba samo da nastavimo da igramo ovako.”

Ročesti je posebno istakao dobru igru u odbrani.

“Važno je da igramo zajedno i da verujemo da možemo da pobeđujemo. Zadnjih par dana smo odlično trenirali i bili veoma fokusirani. Defanziva nam je danas bila dobra”

Pogodio si koš sa zemlje?

“Važno je da preuzimam odgovornost. Dobro je što sam pogodio. Bolje da ga pogodim, nego da svi drugi galame na mene ako promašim. Radio sam isto što i ostali i probao da dam sve od sebe za pobedu”, rekao je Ročesti uz osmeh.

Piše: Strahinja Klisarić

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ročesti: Bolje mi je da sam heroj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2017, 19:29

Američki košarkaš Tejlor Ročesti, jedan od junaka pobede nad Barselonom (90:82) u Evroligi, izjavio je da je ostvarena velika pobeda u fantastičnom ambijentu i da ekipa mora da ponavlja takvu partiju..."Veoma smo srećni zbog pobede, sjajno je igrati u ovakvoj atmosferi. Navijači nam daju puno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.