Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 13:23

Ričmond Boaći na Kipru traži povratak u golgetersku formu

Načelno dogovoren transfer u Apolon Limasol

U drugom mandatu u Crvenoj zvezdi nije uspeo da pronađe golgetersku formu iz prve epizode u Ljutice Bogdana, poslednjih šest meseci je proveo u Gornjiku gde je redovno igrao, ali nije postigao nijedan gol i rastanak je bio neminovan. Međutim, Ričmond Boaći nije dugo bio bez kluba, pošto je prema informacijama Mozzart Sporta na pragu transfera u Apolon iz Limasola.

Očekuje se da već koliko danas Boaći >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sleti na Kipar kako bi prošao lekarske preglede. Ako sve prođe kako treba, a bar u proteklih šest meseci 28-godišnji napadač nije imao nikakvih zdravstvenih problema, potpisaće ugovor sa Apolonom.

Klub iz Limasola je inače prošle sezone bio drugi na Kipru, pa će ovog leta igrati kvalifikacije za Ligu konferencije. U drugom kolu protivnik će biti bolji iz duela slovačke Žiline i gruzijske Dile Gori.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.