Izvor: Mondo, 23.Sep.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ričmond Boaći: Gol je, lopta metar iza linije!

Napadač Crvene zvezde ubeđen je da je savladao Vladimira Stojkovića, iako on tvrdi suprotno.

Glavni akteri imaju suprotne stavove!

Vladimir Stojković kaže da nije bio gol - i u to je toliko ubeđen da je u izjavi posle utakmice čak spominjao i odricanje srpskog državljanstva - dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ričmond Boaći, strelac gola, apsolutno siguran u to da je lopta prešla zamišljenu gol liniju.

Posle utakmice Boaći nije želeo da preuzme sve zasluge za pogodak nego je istakao timsku igru, a na pitanje da li je video snimak o kome se priča - odgovorio je uz osmeh.

"Znam da je gol jer sam pratio loptu!", kazao je fudbaler iz Gane.

"To je nešto što napadač mora da radi... Kada šutne loptu mora da nastavi da je prati pre nego što preuzme naredni potez. Video sam snimak posle utakmice, lopta je bila metar u golu!".

Povratnik u redove Zvezde, kome je ovo treći gol u "večitim" derbijima, je nakon utakmice kazao i da je ovo jedan od najvećih mečeva na svetu i da mu se dopada da igra u takvom ambijentu.

Njegovu celu izjavu, pogledajte ispod!

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.