Izvor: RTS, 22.Okt.2020, 10:51

Retro Zvezda u pohodu na evropsko proleće

Fudbalski klub Crvena zvezda, uoči starta grupne faze Lige Evrope, predstavio je na društvenim mrežama novi, retro dres u kojem će fudbaleri Dejana Stankovića pokušati da dođu do novog proleća u Evropi.
I videu koji su crveno-beli podelili, novu garnituru dresova predstavljaju klupske legende Vladimir Petrović Pižon i Dule Savić.

U pitanju je replika dresova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz sezone 1977/78, u kojoj su dvojca asova i nastupala za najtrofejniji srpski klub.
Premijeru će nova garnitura imati večeras u Nemačkoj, gde Crvena zvezda od 21.00 (RTS 1) igra sa Hofenhajmom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZNENAĐENJE - Zvezda predstavila novi (retro) dres za Evropu! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020

Legendarni fudbaleri su imali tu čast.. Nisu bez razloga izabrani...Crvena zvezda večeras započinje svoju četvrtu uzastopnu evropsku jesen, ovoga puta u grupnoj fazi Lige Evrope...U prvom kolu gostovaće nemačkom Hofenhajmu od 21 čas, a nekoliko sati pre ovog duela Zvezda je na svom YouTube kanalu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.