Rečenica koja je izazvala reakcije, Sanogo već uspeo da naljuti Grobare?! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rečenica koja je izazvala reakcije, Sanogo već uspeo da naljuti ''Grobare''?! (video)

Jedna njegova današnja izjava posebno je odjeknula među pristalicama Partizana.

Crvena zvezda je promovisala svoje prvo zimsko pojačanje, to je 30-godišnji vezista iz Obale Slonovače Seku Sanogo, koji je stigao na pozajmicu iz Al Itihada.

Između ostalog, Sanogo je istakao i značaj srpskog ''večitog derbija'' i s tim u vezi podsetio da je u karijeri već imao susreta sa Partizanom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Na Zvezdinom YouTube kanalu prevedeno je da je rekao kako je ''svaki put'' pobeđivao u susretima sa Partizanom, a na klupskom sajtu, ta izjava je ovako formulisana:

''Imao sam prilike da igram protiv njih, pobedio sam ih kada sam igrao u Jang Bojsu i nadam se da će se tako nastaviti i u Zvezdi''.

Nedugo zatim, na društvenim mrežama usledile su i reakcije ne samo navijača Partizana, nego i potpredsednika Vuletića, koji su podsetili da je Sanogo igrao u jesen 2017. godine protiv Partizana u Ligi Evrope, ali da je tada bilo 1:1 u Švajcarskoj.

U drugom meču, koji je kasnije igran u Beogradu, Partizan je slavio sa 2:1, a Sanoga tada nije bilo u sastavu Jang bojsa.

Zbog toga se mnogi pitaju na koju je to utakmicu sa Partizanom Sanogo danas mislio.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.