Raport iz Atine: Navijači Zvezde uvereni u evropsko proleće

Izvor: RTS, 11.Dec.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raport iz Atine: Navijači Zvezde uvereni u evropsko proleće

Centralni trg u Atini bio je mesto gde su se okupili navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa, odakle su krenuli ka stadionu uz transparent „Neka bolji pobedi“. Duel počinje u 21.00. Direktan prenos je na našem Prvom programu. Iz Atine izveštava naš reporter Dušan Albijanić.
Trg Sintagma u samom centru Atine danas je, pa sve do početka večerašnje utakmice, u centru pažnje svih onih kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je crveno-bela na srcu. Sa ovog trga zajedno su put stadiona Karaiskaki krenuli navijači Zvezde i Olimpijakosa, kako bi zajedno posmatrali utakmicu šestog kola Lige šampiona.

Zvezdi je dovoljan i nerešen ishod za proleće u Evropi, dok je Olimpijakosu neophodna pobeda. Domaćin je svakako favorit, ali će igrači Crvene zvezde dati sve od sebe da naprave još jedno iznenađenje.
Navijači Zvezde očekuju pobedu svog tima i prolaz dalje. Uz optimističke najave rezultata od 3:1 za naš tim. Bilo je tu i najava nerešenog i minimalne pobede našeg tima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.