Radonjić srećan zbog odbrane, Džejms napravio skandal (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2016, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić srećan zbog odbrane, Džejms napravio skandal (VIDEO)

Krajnje neprofesionalno ponašanje košarkaša Budućnosti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posle ubedljive pobede protiv Budućnosti u derbiju ABA lige imao je mnogo razloga za zadovoljstvo, pre svega igrom u odbrani. Crveno-beli su u tradicionalno nezgodnoj hali Morača došli do pobede kojom su napravili ogroman korak ka osvajanju prvog mesta u reginalnom takmičenju.

"Hvala publici na dočeku. Imao sam divan osjećaj, punog srca izlazim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Morače", kazao je Radonjić na početku konferencije posle utakmice, a prenose Vijesti.

Crveno-beli su slavili sa 77:54, a šampion Crne Gore samo je u prvoj četvrtini bio ozbiljan rival braniocu jadranskog trofeja.

"Odigrali smo dobru odbranu, kako je vrijeme odmicalo raslo nam je sampozudanje i kontrolisali smo bitne elemente u igri Budućnosti. Držali smo sve u našim rukama i ostvarili bitnu pobjedu, jer želimo prvo mjesto pred plej-of", kazao je Radonjić.

Trener Budućnosti Ilijas Zuros izvinio se navijačima.

"Nismo imali nikakav ritam, lako smo gubili lopte što je Zvezda kažnjavala. Promašili smo i neke lake šuteve, a nije mi se dopalo što smo previše šutirali trojke. Nije alibi, ali zaista imamo mnogo problema sa povredama, ne možemo da radimo punom snagom. Bili smo bez Savovića, a Klasen je ubačen sa dva treninga", kazao je Zuros.

Ipak, konferenciju u Morači obeležio je pravi skandal koji je izazvao Šon Džejms, doveden da bi dao komentar na utakmicu i odgovarao na pitanja novinara.

"Nemam komentar", rekao je Džejms.

Na insistiranje novinara, a i na pitanje zašto nema komentar samo je ponovo odgovorio:

"Nemam komentar", ponovio je i napustio salu.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.