Radonjić:Uspeli smo nešto što se možda nije očekivalo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2021, 01:17

Radonjić:Uspeli smo nešto što se možda nije očekivalo

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je svima u klubu na osvajanu trofeja Kupa Radivoja Koraća. Zvezda je večeras u finalu Kupa u Novom Sadu pobedila Megu 73:60 i posle četiri godine vratila Žućkovu levicu u svoje vitrine.

"Odigrali smo dva različita poluvremena. U prvom smo pravili mnogo grešaka, igrali bez koncentracija, što je mlada i talentovan ekipa Mege iskoristila. U drugom delu je odbrana bila znatno bolja, pametnije smo igrali u napadu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Podizali smo razliku i kontrolisali dešavanja na terenu. Čestitam igračima i svima u klubu na trofeju", rekao je Radonjić za TV Arena sport posle meča.

Crveno-beli su desetkovani dočekali Kup zbog korona virusa u ekipi, a Radonjić nije hteo da govori o detaljima i onome što je prethodilo dolasku u Novi Sad.

"O tome ćemo više u narednim danima. Uspeli smo da uradimo nešto što se možda nije očekivalo, iako Zvezda uvek želi i treba da bude na ovom mestu. Pokosila nas je situacija koja je pokosila ceo svet. Šta smo tu mogli ... Zadovoljan sam, od sutra več krećemo sa pripremom za meč protiv Borca. Posle ovog ovde, neće biti lako", zaključio je Radonjić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.