Radonjić: Totalna napadačka konfuzija, ali smo pokazali karakter

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 22:47

Radonjić: Totalna napadačka konfuzija, ali smo pokazali karakter

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pohvalio je karakter njegovih izabranika posle druge pobede u finalnoj seriji ABA lige protiv Budućnosti.

Zvezda je slavila drugi put protiv Podgoričana i došla je do meč-lopte za šampionski prsten i plasman u Evroligu.

"Ono što je najvažnije je pobeda. Igrali smo u prvih 20 minuta sjajnio, napadački verovatno najbolje ove sezone. Držali smo odbranu na veoma dobrom nivou, međutim, izuzetno smo loše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrali treća četvrtinu. Totalna napadačka konfuzija, odbrana nije bila na nivou iz prvog poluvremena. Budućnost nas je sustigla i prestigla, ali pokazali smo karakter na obe strane terena i tako došli do pobede", rekao je Radonjić, a zatim dodao:

"Moramo da napravimo analizu oba meča i da se dobro odmorimo. Idemo u Podgoricu po pobedu", podvukao je trener Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milojević: Bacali smo im lopte u ruke

Izvor: B92, 18.Maj.2021

Trener Budućnosti Dejan Milojević istakao je da će biti veoma teško vratiti se i preokrenuti protiv Crvene zvezde u finalnoj seriji ABA lige...Zvezda je povela sa 2:0 u seriji trijumfom u utorak uveče rezultatom 85:79 i došla na korak od šampionskog prstena i plasmana u Evroligu..."Nismo bili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.