Izvor: RTS, 08.Mar.2022, 10:50

Radonjić: Podrška publike biće dodatni motiv u teškom meču sa Realom

Trener crveno belih Dejan Radonjić je istakao veliku opterećenost tima zbog zgusnutog rasporeda utakmicaali i naglaso da će uz podršku sa tribina igrači pružiti svoj maksimum u duelu sa timom Reala. Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 sati dočekuju Real Madrid u hali "Aleksandar Nikolić" u zaostaloj utakmici 20. kola Evrolige.
Pred ovaj duel trener crveno belih Dejan Radonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ima kadrovskih problema jer su i dalje van tima Stefan Marković i Maik Cirbes zbog povreda.

"Jedna od najboljih ekipa u Evroligi i ove sezone, što dovoljno govori o odnosu snaga. Ogroman kvalitet ekipe Reala i ogromno iskustvo. Mi ćemo se truditi da pred našim navijačima, očekujem značajnu podršku, jer ona može da nam podigne intenzitet i kvalitet igre i izvuče iz nas ono što nam nedostaje, a vrlo je važno u ovoj velikoj fizičkoj potrošnji. Nije jednostavno, posebno taj mentalni aspekt i potrošnja, imamo veliki broj utakmica, sada smo u periodu koji je možda i najteži i koji zahteva dodatni oprez kako se ne bi dogodilo još nešto kao prozivod teškog rasporeda", rekao je trener Crvena zvezde Dejan Radonjić.
Košarkaš Ognjen Dobrić kaže da će podrška publike biti značajna u ovom duelu.
"Svi znamo o kojoj se ekipi radi i kakav kvalitet poseduju. Ipak igramo pred našom publikom i imaćemo vetar u leđa. Želimo da odigramo jednu dobru utakmicu i nadam se dobrom rezultatu. Loša serija Reala može da bude otežavajuću okolnost jer ekipa zna da se mobiliše i odreaguje i odigra dobru utakmicu , ali sve zavisi od nas, moramo da se oporavimo i pripremimo što bolje za ovo što nas čeka", rekao je Dobrić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.