Izvor: RTS, 09.Mar.2021, 08:27

Radonjić: Odlučila dobra igra u drugom poluvremenu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posle pobede nad timom Splita izrazio je zadovoljstvo zbig dobre igre crveno-belih i istakao da je presudila odlična igra u drugom poluvremenu. Čvrstom odbranom košarkaši Crvene zvezde naterali su rivala na čak 21 izgubljenu loptu.
Uprkos teškoj kadrovskoj situaciji u kojoj se tim nalazi i napornom ritmu takmičenja, crveno-beli su kao gosti savladali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ekipu Splita sa 71:60 u utakmici 20. kola ABA lige.

"Očekivano težak meč posle perioda koji je bio kakav je bio, sa puno dešavanja i opterećujućih stvari, sa rasporedom koji je bio izuzetno težak. Imali smo dve nedelje dupli program u Evroligi i sigurno da u takvoj situaciji nije uvek lako igrati", rekao je Radonjić.
Košarkaši Zvezde su do 14. pobede u ABA ligi došli tokom drugog poluvremena a njihov trener nije bio zadovoljan igrom tokom prvog dela meča iako su ga završili sa jednim košem prednosti.
"U prvom delu smo odigrali ne baš onako kako smo hteli što se tiče faze napada. Bilo je grešaka u odbrani, problema sa skokom, ali imali smo priliku da kroz bolji napad steknemo i veću prednost. Promašivali smo dosta dobrih šuteva... U nastavku smo nastavili sa odbranom, odigrali smo je sa dobrom energijom u ovoj situaciji, naterali smo Split na 21 izgubljenu loptu, uspeli smo da bolji napad valorizujemo i da dođemo do vrlo važne pobede", istakao je Zvezdin strateg, koji je i pohvalio domaćine.
Crveno-beli sledeću utakmicu igraju u četvrtak u Evroligi, od 20.45 protiv Himkija u Beogradu, a u očekuju ih i zaostale utakmice u ABA ligi sa Krkom, Cibonom i Olimpija Cedevitim kojima će takođe biti domaćini

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADONJIĆ NAKON TRIJUMFA: ‘Očekivano težak meč! Naterali smo Split da izgubi 21 loptu’

Izvor: HotSport.rs, 09.Mar.2021

Nova pobeda za crveno-bele! U okviru 20.kola ABA lige, Split je u Hrvatskoj ugostio ekipu Crvene zvezde. Izabranici Dejana Radonjića, slavili su rezultatom 60:71. Klub iz Beograda je upisao i 14 trijumf, na 16 odigranih mečeva. Nakon utakmice, oglasio se trener ekipe sa Malog Kalemegdana. -Očekivano...

Nastavak na HotSport.rs...

Radonjić: Očekivano težak meč, odlučila dobra igra u drugom poluvremenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2021

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posle pobede nad timom Splita izrazio je zadovoljstvo zbig dobre igre crveno-belih i istakao da je presudila odlična igra u drugom poluvremenu. Čvrstom odbranom košarkaši Crvene zvezde naterali su rivala na čak 21 izgubljenu loptu...Uprkos teškoj kadrovskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.