Izvor: RTS, 17.Maj.2022, 06:26

Radonjić: Broj slobodnih bacanja rivala mi "bode oči"

Posle poraza u Ljubljani, trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je Cedevita Olimpiji i istakao da nije zadovoljan igrom svog tima. Konstatovao je da su suparnici imali neuporedivo više slobodnih bacanja što je bitno uticalo na ishod meča.
Košarkaše Crvene zvezde pobedila je u Ljubljani  ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Cedevita Olimpije sa 88:80 nakon produžetka, čime će odluka u polufinalnoj seriji plej-ofa regionalne lige biti doneta nakon majstorice u Beogradu.

"Zaslužena pobeda Cedevita Olimpije, a mi se odmah okrećemo majstorici, gde je, naravno, cilj pobeda", izjavio je trener trener Radonjić.
U najdramatičnijoj utakmici ove sezone u regionalnoj ligi, crveno-beli su se izborili za produžetak nakon majstorije Luke Mitrovića koji je promašaj Ivanovića za tri poena vratio u koš uz faul, čime se rezultatom 76:76 ušlo u produžetak u kome crveno-beli nisu imali ni snage ni umeća da dođu do velikog preokreta, a trener Radonjić nije bio zadovoljan igrom tima.
"Nisam zadovoljan kako smo odigrali, dozvolili smo rivalu da nemetne igru sa mnogo energije i tranzicije, dosta grešaka smo napravili u napadu. Rival je bio agresivniji i čvršći u odbrani. Ono što mi bode oči je veliki broj slobodnih bacanja koje je izvela Cedevita Olimpija (42, dok je Zvezda izvela 15). Ne sećam se da su nam se takve stvari dešavale u Evroligi, gde smo igrali daleko agresivnije", izjavio je Radonjić.
Odlučujuća utakmica za plasman u finale igraće se u Hali "Aleksandar Nikolić", a termin te utakmice biće naknadno objavljen.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radonjić: Broj slobodnih bacanja rivala mi "bode oči"

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2022

Zaslužena pobeda Cedevita Olimpije, a mi se odmah okrećemo majstorici, gde je, naravno, cilj pobeda, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde poslije poraza u Ljubljani 88:80 poslije produžetka u revanšu polufinala plej-ofa ABA lige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.