Radonjić, Ben, Pavkov... Navijači Zvezde biraju najlepši gol godine

Izvor: B92, 04.Dec.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić, Ben, Pavkov... Navijači Zvezde biraju najlepši gol godine

Na putu do osvajanja titule i ulaska u Ligu šampiona, fudbaleri Crvene zvezde dali su mnogo lepih golova, a njihov klub sada bira najbolji.

Izdvojeno je deset golova koji su po oceni kluba najbolji u toku ove kalendarske godine.

Jedini koji je dao dva gola sa liste je Marko Gobeljić, a izdvojeni su još i pogoci Aleksandra Pešića, Dušana Jovančića, Branka Jovičića, Milana Pavkova, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marka Marina, Bena, Nemanje Radonjića i Nenada Krstičića.

Gobeljić se u strelce upisao sjajnim trkom i solo akcijom protiv Čukaričkog i "raketom" protiv Napretka. Krstičić je atraktivno petom zatresao mrežu Spartaksa iz Jurmale, a jednako je zanimljiv bio i lob Jovančića protiv Mačve.

Jovičić "ubio pauka" u mreži Mladosti, a Marko Marin je završio akciju protiv Radnika nakon sjajnog proigravanja Boaćija.

Jedan od najznačajnijih, jeste gol Nemanje Radonjića u produžecima protiv Spartaka iz Trnave, a uvek su posebni i golovi poput onog koji je Pešić dao u derbiju sa Partizanom.

Međutim, favorit će verovatno biti gol koji je Pavkov dao Liverpulu za veliku pobedu Zvezde nad slavnim timom sa Enfilda.

Glasanje traje do devetog decembra u podne na sajtu crveno-belih. Oni će do kraja godine imati još prilika za lepe golove budući da 11. decembra na "Marakanu" dolazi PSŽ u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Delije" biraju najlepši gol u 2018. godini, ovo su kandidati! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2018

Navijači Zvezde na slatkim mukama...Mnogo lepih pogodaka u režiji Zvezdinih fudbalera viđeno je ove godine, a navijači će imati priliku da odluče koji je i najlepši...U najuži izbor ušli su golovi koje su postigli:..1. Milan Pavkov protiv Liverpula;....2. El Fardu Ben na gostovanju Napoliju;....3....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.