Radnik dočekuje Napredak i očekuje pobedu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik dočekuje Napredak i očekuje pobedu

Nakon poraza u četvrtfinalu Kupa Srbije od Crvene zvezde, fudbaleri surduličkog Radnika u subotu, 16. marta, ugostiće trenutno bolje plasirani Napredak iz Kruševca u 27. kolu Superlige. Trener domaćih Milan Milanović kaže da je ekipa spremna i da se nadaju pobedi.

U prvom delu sezone, dva tima odigrala u nerešeno (1:1), ali trener Radnika Milan Milanović ovog puta očekuje drugačiju utakmicu.

Jesenas smo važili za autsajdera, sad >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pošto igramo kod kuće, igramo protiv ekipe koja ima tri boda više od nas, očekuje se pobeda, ja se nadam da ćemo biti uspešni. Mi smo spremni za ovu utakmicu, borimo se za poziciju u plej-ofu - kaže Milanović.

Tim iz Surdulice na poslednjih pet mečeva upisao je samo jednu pobedu, dok je tri puta poražen i jednom igrao nerešeno. Napredak, koji je dve pozicije ispred Radnika, u seriji je loših rezultata pa iz poslednjih pet mečeva ima samo 2 boda.

Napretku je potrebna još samo jedna pobeda, koliko vidim, sigurno će i oni igrati na pobedu tako da nas očekuje dobra utakmica - dodaje Milanović.

Meč se igra na Gradskom stadionu u Surdulici u 16 sati, a ulaz je besplatan.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borba za plej of: BESPLATNO na meč Radnik – Napredak

Izvor: OkRadio.rs, 15.Mar.2019

Vranje - Subotnji meč sa Napretkom je direktna borba za plej-of i biće čvrsto i neizvesno, kažu u upravi Radnika iz Surdulice. - Jesenas kada su oni bili apsolutni favoriti, utakmicu smo u Kruševcu odigrali 1:1, a evo dočekali smo momenat kada smo došli na razliku da su ispred nas tri boda.    Očekujem...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.