Radnički bez Melega i Jirke; Kosanović: Hrabro protiv Crvene zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2019, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički bez Melega i Jirke; Kosanović: Hrabro protiv Crvene zvezde

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović izjavio je danas da se raduje derbiju protiv Crvene zvezde i otkrio da ne može da računa na četvoricu igrača - povređene Sašu Stojanovića i Lazara Đorđevića, kao i na tandem pozajmljenih fudbalera crveno-belih Erika Jirku i Dejana Melega.

"Mislim da je dobro što nam posle ove reprezentativne pauze dolazi baš Crvena zvezda, koja treba da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nas probudi i motiviše da u nastavak prvenstva uđemo na bolji način nego što smo to radili do pauze. Nadam se da će tako i biti zato što postoje svi preduslovi. Momci su dobro radili u poslednje dve sedmice, dobro su se spremili, dobro izgledaju i željni su da pokažu koliko vrede u ovom momentu i koliko mogu protiv Crvene zvezde", rekao je Kosanović na konferenciji za medije.

Radnički od duela sa Crvenom zvezdom ulazi u seriju od pet teških utakmica.

"Mi smo zbog virusa odložili meč sa Proleterom, ali nas taj susret u Novom Sadu sada čeka na kraju ovog ciklusa. Posle Zvezde idemo u Ivanjicu, pa gostujemo Voždovcu, a onda nam dolazi Mladost iz Lučana. Težak i zgusnut raspored je pred nama i zato sam i rekao da je dobro što prvo igramo sa Zvezdom, jer vidim po igračima da sus vi motivisani i nemaju nikakav strah. Svi žele da tu utakmicu odigraju najbolje što mogu, da se dokažu protiv jakog protivnika i da dosegnu formu koja će nas do zimske pauze vratiti na poziciju koju želimo na tabeli", poručio je Kosanović.

Utakmica između Radničkog i Crvene zvezde igra se sutra od 16 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.