RTS ne staje, otkupljena prava za JOŠ direktnih prenosa Zvezde i Partizana!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS ne staje, otkupljena prava za JOŠ direktnih prenosa Zvezde i Partizana!

Ovog leta, Javni servis ne posustaje kada su u pitanju TV prenosi naših najboljih klubova u Evropi.

Preneli smo već prethodnih dana da je RTS (uz Arenu Sport), obezbedio TV prenose večerašnje utakmice Crvena zvezda - Kopenhagen, kao i duela između Partizana i Malatije u četvrtak.

Ali, danas nam stiže još jedna odlična vest iz RTS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << - već sada su obezbeđeni TV prenosi i revanš mečeva, kako iz Danske, tako i iz Turske, tako da navijači Crvene zvezde i Partizana ne moraju da se ponovo ''snalaze'' na različite načina kako da gledaju mečeve svojih ljubimaca, što prethodnih godina nije bio redak slučaj.

''Radio-televizija Srbije prenosiće prvu i revanš utakmicu fudbalera Crvene zvezde sa Kopenhagenom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.







Takođe, naša kuća otkupila je i prava i za revanš meč Partizana protiv Malatjaspora.







Utakmica crveno-brlih u Beogradu počinje u 20.45, a revanš u Kopenhagenu je na programu sledećeg utorka, 13. avgusta od 20.00 časova.







Susret crno-belih na stadionu Partizana igra se u četvrtak od 21.00, a revanš u Turskoj je narednog četvrtka od 19.00 časova.







Direktan prenos sva četiri meča je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti, a na našem portalu pratite tok mečeva'', navodi se na sajtu RTS-a.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.