REAKCIJE ŠVAJCARACA Obradović sve pogodio

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAKCIJE ŠVAJCARACA Obradović sve pogodio

Švajcarci su razočarani eliminacijom od Crvene zvezde. Tamošnji mediji mahom objektivno prenose utiske iz Beograda, uz ocenu da su ekipi Jang Bojsa nedostajali Miralem Sulejmani i Gijom Oro u najboljem izdanju.
Na meču Klub Briž – LASK, naša kladionica nudi kvotu 3.80 za igru GG4+.
– Moglo se više od ovoga. Međutim, da bi se savladao uporan i tvrd protivnik kao što je Crvena zvezda, bila je potrebna >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << fudbalska genijalnost Sulejmanija i Oroa. Ušli sa sa klupe i nisu u najboljem ritmu – piše Blik.
Nekadašnji napadač Partizana Goran Obradović, koji je veći deo karijere proveo u Švajcarskoj, u najavi meča je medijima u toj zemlji rekao da će Crvena zvezda igrati tvrdo i taktički disciplinovano.
Jang Bojs je trebalo da pobedi u Bernu. Da je to učinio, srpski tim ne bi igrao u revanšu na onakav način. U tome su šampioni. Tačno to je predvideo Goran Obradović.
Sportki direktor prvaka Švajcarske Kristof Špiher rekao je da je veoma razočaran.
Igrali smo tri i po poluvremena. U drugom poluvremenu u Beogradu, nije bilo više od 25 minuta fudbala. UEFA bi morala da se pozabavi tim. U ovom trenutku, ne razmišljam o finansijskom momentu. Najviše mi je žao igrača – rekao je Špiher.
Izveštač Blika iz Beograda požalio se na uslove na stadionu.
Novinari su morali da se probijaju do miks zone kroz pirotehniku “ultrasa” Crvene zvezde. To ide na račun UEFA. Odobravanje takvog scenarija je skandalozno. Onda i ne čudi što se gosti ne osećaju prijatno u Beogradu – napisao je izveštač švajcarskog lista.

The post REAKCIJE ŠVAJCARACA Obradović sve pogodio appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Šapić se oglasio povodom Zvezdinog tenka

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019

Tenk postavljen ispred stadiona Crvene zvezde, privukao je veliku medijsku pažnju. Najburnije reakcije stigle su iz Hrvatske, gde je potez “delija” protumačen kao “prizivanje duhova rata”.. Na meču MLS lige Montreal – Vankuver, naša kladionica nudi kvotu 4.50 za igru X-1.. Povodom nesvakidašnjeg...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.