RASTU TENZIJE UOČI DERBIJA: Zvezda SAOPŠTENJEM odgovorila na ponudu da proda hiljadu karata

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASTU TENZIJE UOČI DERBIJA: Zvezda SAOPŠTENJEM odgovorila na ponudu da proda hiljadu karata

Meč se igra u nedelju u 20 časova.

Košarkšaki klub Crvena zvezda oglasio se povodom odluke Partizana da se crveno-belima dodeli 1.000 ulaznica za predstojeći derbi ABA lige!

Ipak, ispostavilo se da do razmene neće doći jer je Zvezda rešila da se čvrsto drži propozicija regionalne lige, kako bi se izbegli bezbednosni problemi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Saopštenje kluba prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda mts zahvaljuje se KK Partizan NIS na ponudi da se preko našeg kluba odvija prodaja kontigenta od 1.000 ulaznica koje su namenjene za navijače Crvene zvezde za nedeljnu utakmicu 7. kola ABA lige jtd.

Međutim, ovom prilikom ističemo da ne možemo da učestvujemo u prodaji, niti kupovini ovih karata, jer bi time prekršili osnovne i najvažnije propozicije ABA lige.

Naše sportske rivale podsećamo ovom prilikom da smo zajednički, i jednoglasno izglasali na Skupštini ABA lige tokom leta i član 3.10 propozicija u kome se jasno navodi „ da se svim klubovima ABA lige zabranjuje organizovano vođenje navijača na gostujuće utakmice“.

KK Crvena zvezda mts očekuje potpuno poštovanje propozicija koje smo zajednički izglasali na Skupštini ABA lige, a to znači da je neophodno da nam se obezbedi minimum 10 karata za menadžment kluba, kao i da utakmica protekne u sportskoj atmosferi, potpuno u skladu sa propozicijama ABA lige.

Kao klub koji nikada nije ni uveo praksu derbija bez gostujućih navijača, KK Crvena zvezda ne može da utiče na eventualnu odluku našeg rivala da li će kontigent od navedenih 1000 karata pustiti u slobodnu prodaju ili ne, za sektor koji je eventualno namenio navijačima Crvene zvezde, vodeći računa o potencijalnim bezbednosnim izazovima - navodi se na kraju saopštenja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda navijačica Lacija Ana Falki.

Buonanotte ai sognatori... #imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 26. Окт 2019. у 3:36 PDT

Che dire.... finalmente la mia Lazio mi da grandi soddisfazioni!!!! Due di seguito... #sempreforzalazio #nonmollaremai #sslazio @official_sslazio #imieiattimi #annafalchi #lazio

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 30. Окт 2019. у 2:53 PDT

Cucù? Chi si cela dietro lo specchio? Sono io, ma se volete scoprire qualcosa in più di me, sintonizzatevi su @raiunofficiall a I SOLITI IGNOTI con il mitico @giovanna_e_amadeus #isolitiignoti #amadeus #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 5. Окт 2019. у 11:41 PDT

W il rosso @ferrari @charles_leclerc #formula1 #imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 8. Сеп 2019. у 10:55 PDT

Finalmente si va a nanna, buonanotte ai sognatori...#imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 13. Мај 2019. у 1:16 PDT
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DELIJE U ČUDU: Partizan se OGLASIO pred DERBI, saopštio cene karata, ali to nije sve...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019

Centralni meč sedmog kola ABA lige...KK Partizan NIS kao domaćin predstojeće derbi utakmice 7. Kola ABA j.t.d. lige, (Nedelja, 17.11. od 20 časova) apeluje na sve učesnike, na i oko parketa, da ne dozvole bilo kakve incidente. Po prvi put smo organizatori derbija u Areni, a kao avangarda i najveći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.