RADONJIĆ POSLE ODBRANE TROFEJA U KUPU KORAĆA: Odigrali smo dobar turnir

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022, 00:46

RADONJIĆ POSLE ODBRANE TROFEJA U KUPU KORAĆA: Odigrali smo dobar turnir

Crvena zvezda ubedljivo savladala Partizan.

Košarkaši Crvene zvezde odbranili su trofej i osmi put osvojili Kup Radivoja Koraća pošto su savladali Partizan 85:68. Iako se očekivala mnogo neizvesnija utakmica sve je bilo rešeno već u prvom poluvremenu, a trener Cfvene zvezde Dejan Radonjić bio je prezadovoljan zbog pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i osvojenog trofeja.

 - Odigrali smo jako dobar meč. Od početka smo u oba pravca bili kvalitetni, što nam je dalo prostora da kontrolišemo utakmicu i da na kraju slavimo. Odigrali smo dobro čitav turnir i osvojli trofej - rekao je Radonjić.   

Osvajanje prvog trofeja u sezoni mogao bi da bude podstrek za dalja iskušenja koja čekaju crveno-bele u odbrani preostala dva trofeja u ABA ligi i domaćem šampionatu, ali Radonjić ne želi da ide toliko daleko.

 - Razmišljamo na način da smo se pripremali da ovde odigramo dobar turnir, da uradimo posao najbolje što možemo. To smo napravili i od sutra razmišljamo o novim obavezama - zaključio je Radonjić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.