Prvog dana prodato 4.000 ulaznica za meč Zvezda – Radnik

Izvor: RTS, 03.Jun.2020, 19:30

Prvog dana prodato 4.000 ulaznica za meč Zvezda – Radnik

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio da je za utakmicu protiv Radnika, prvu posle pandemije koronavirusa na stadionu Rajko Mitić, prodato 4.000 ulaznica preko interneta. Sav prihod namenjen je u humanitarne svrhe.
Crveno-beli su ranije saopštili da će za ovu utakmicu biti štampano 24.500 ulaznica po simboličnoj ceni od 75 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dinara. Preko interneta do sada je prodato 4000 ulaznica, a sav prihod od karata ići u humanitarne svrhe za pomoć Dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata. Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama.
Crveno-beli napominju da će na ovom meču važiti sezonske ulaznice, ali pozivaju i i "sezonce" da kupe karte na blagajnama pošto će kupovina istih imati humanitarni karakter, a cena je svakako simbolična.
Crvena zvezda i ovom prilikom moli publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije.
Proslava 31. titule, kao i 75. rođendana kluba će biti u poslednjem kolu na meču protiv Proletera, kada se nadaju da će biti dozvoljeno da Marakana bude punija od onog što se očekuje u meču protiv Radnika.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKO INTERESOVANJE: Evo koliko je ulaznica prodato za meč Crvene zvezde i Radnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020

Sav prihod ide u humanitarne svrhe...Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je za utakmicu protiv Radnika, prvu posle pandemije korona virusa na stasionu Rajko Mitić, prodato 4.000 ulaznica preko interneta... - S obzirom da će i na ovoj utakmici sav prihod od karata ići u humanitarne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.