Prvo Olimpijakos, sada Belorusi! Zvezda baš nema sreće, izmakao im još jedan igrač!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo Olimpijakos, sada Belorusi! Zvezda baš nema sreće, izmakao im još jedan igrač!

Crvena zvezda ima svoj spisak želja, a nakon što je Čumić završio u Olimpijakosu, još jedan fudbaler je zaobišao Zvezdu.

Kako prenosi "Žurnal", još jedno pojačanje je izmaklo Crvenoj zvezdi.

Nakon Nikole Čumića koji je potpisao za Olimpijakos, sada je i Igor Ivanović, član Napretka iz Kruševca koji je bio zanimljiv upravi Crvene zvezde, potpisao ugovor sa članom beloruskog šampionata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šahtjorom iz Soligorska.

"Nije u današnje vreme popularno da se hvali sa zaradom, ali mogu da kažem da sam prezadovoljan uslovima koja sam dobio, a drago mi je što je i Napredak zaradio. Potpisao sam trogodišnji ugovor i već 9. januara počinjem priprem sa novim klubom", kaže Ivanović za "Žurnal".

On je potpisao trogodišnji ugovor, a prema nekim informacijama, Napredak je dobio pola miliona evra.

Ovog fudbalera su posebno zapamtili navijači Partizana pošto je u Humskoj Ivanović postigao dva gola.

Ivanović je ofanzivni vezni, ima samo 22 godine.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odlazak neminovan, Zvezda smanjuje broj stranaca!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019

Sve je izvesnije da će otići pojačanje za ovu sezonu...Reklo bi se da se u Crvenoj zvezdi kaju zbog angažovanja Hozea Kanjasa...Španski fubdaler je doveden iz PAOK-a pred početak ove sezone, trebalo je da doprinese timu na sredini terena, a posebno da kvari igru protivnika što nije uspevao, pa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.