Prvenac sa posvetom - Savić imao posebnu motivaciju! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2019, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvenac sa posvetom - Savić imao posebnu motivaciju! (video)

Štoper Crvene zvezde naveo je da prvenac ima posebnu simboliku i otkrio kome ga posvećuje. Nije moglo bez poruke za Milana Borjana.

Protutnjala je Crvena zvezda Bačkom Palankom i upisala novu prvenstvenu pobedu koja joj garantuje uvećanje bodovne prednosti u odnosu na Radnički pred početak plej-ofa.

Komandant odbrane i kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na današnjoj utakmici Vujadin Savić imao je poseban razlog za slavlje, jer je posle 75 utakmica u crveno-belom dresu konačno dočekao prvenac.

"Presrećan sam, prvenstveno zbog pobede, a onda naravno i zbog gola. Posle 75 utakmica bilo je krajnje vreme da zatresem mrežu. Možda su mnogi očekivali da gol dam glavom, ali ovog puta sam se dobro snašao u gužvi u petercu i nogom poslao loptu u gol. Nije bitno na koji način, važan je gol", rekao je Savić za klupski sajt.

Štoper crveno-belih pogodio je protivničku mrežu u 11. minutu susreta, a Crvena zvezda je savladala OFK Bačku rezultatom 3:1.

"Nadam se da mi je ovo samo prvi u nizu pogodaka, mada sam na terenu zadužen da ne primimo gol, to mi je bitnije. Svakako, presrećan sam zbog pogotka i zbog skandiranja navijača", dodao je Savić.

Golu Vujadina Savića radovali su se navijači ali i saigrači koji su već neko vreme zadirkivali štopera zbog toga što mu ne polazi za rukom da postigne prvenac. Najviše šale na Savićev račun zbijao je Milan Borjan.

"Sada su na terenu svi rekli da je bilo vreme da i ja konačno postignem gol. Borjan je najviše navlačio na tu temu, skoro je izjavio da će on postići pogodak pre mene kako bi me motivisao i u tome je i uspeo. Nadam se da će i on uspeti nekada da zatrese protivničku mrežu, bar iz penala", poručio je Savić.

Prvenac u Zvezdinom dresu postignut je na poseban dan, pa otuda i specijalna posveta.

"Kod mene sve ima simboliku, a za ovaj gol će me posebno vezivati datum. Na današnji dan sam krstio Todora, sina mog kuma, zato ovaj gol posvećujem njemu, kao i svojoj supruzi, deci i roditeljima", zaključio je Savić.

Poslednju utakmicu u preliminarnom delu sezone Crvena zvezda će odigrati u nedelju protiv Proletera na "Marakani".



Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Savić o prvencu: Borjan govorio da će pre mene biti strelac (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2019, 10:55

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić izjavio je da je bilo krajnje vreme da postigne prvenac u dresu matičnog kluba posle 75 utakmica...Savić je bio strelac drugog gola u pobedi u Bačkoj 3:1 u 29. kolu Superlige, posle kojeg je šampion Srbije uvećao prednost u odnosu na drugoplasirani...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.