Prodali Marina Zvezdi i doveli jednog od najboljih afričkih igrača svih vremena! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodali Marina Zvezdi i doveli jednog od najboljih afričkih igrača svih vremena! (foto)

Kakav dan za grčki Olimpijakos.

Marko Marin je poslednjeg dana prelaznog roka napustio redove Olimpijakosa i pojačao Crvenu zvezdu.

Nemački internacionalac je danas i stigao u Beograd, susreo se i sa trenerom "crveno-belih" Vladanom Milojevićem, više o svemu tome u nastavku.

Nakon prodaje Marina, Olimpijakos je angažovao veliko pojačanje.

Naime, danas je u Atinu stigao bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vezista ovog kluba, ali i nekadašnji fudbaler Barselone i Mančester sitija Jaja Ture!

Ture je već nosio dres Olimpijakosa u sezoni 2005/06, osvojio je i duplu krunu u Pireju, a zbog sjajnih partija je privukao pažnju velikog broja klubova, na kraju ga je kupio Monako.

Ipak, zbog određenih problema sa trenerom nakon godinu dana već napušte "Kneževe" i za 10 miliona evra 2007. godine pojačava Barselonu.

Nakon tri sezone, dve titule u Primeri, jednog trofeja u Kupu kralja i svojene Lige šampiona, kao i Svetskog klupskog prvenstva, Superkupa Evrope i Superkupa Španije, preselio se u Mančester siti, gde je postao istinska legenda kluba.

Osvojio je tri Premijer lige, FA kup, dva Liga kupa i jedan Komjuniti Šild, a od individualnih nagrada se može pohvaliti da je u četiri navrata bio najbolji afrički fudbaler (2011, 2012, 2013, 2014).

Nema sumnje da će i u svojih 35 godina predstavljati veliko pojačanje za ekipu iz Pireja.

Do kraja dana ga očekuje doček navijača na trgu "Aleksandras", a potom će posmatrati utakmicu svojih novih saigrača protiv Janine.

Yaya Toure is in Athens #olympiacos pic.twitter.com/igayviMYFQ

— Greek Football (@greekfootball_) 02. септембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično - Jaja Ture u "crveno-belom", dočekale ga stotine navijača (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018

Jedan od najboljih afričkih fudbalera svih vremena, ponovo će nositi "crveno-beli" dres...Jaja Ture je novo pojačanje grčkog Olimpijakosa!..Preneli smo danas da je 35-godišnji vezista iz Obale Slonovače sleteo u Atinu, a sada je i obukao novi dres, dok su ga stotine navijača pozdravile u grčkoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.