Prlainović: Niko u istoriji SD Crvena zvezda nije osvojio evropski Super Kup

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Nov.2013, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prlainović: Niko u istoriji SD Crvena zvezda nije osvojio evropski Super Kup

Evropska titula sa Partizanom, a zatim i odlazak u Pro Reko. Ponovo uspon na vrh Starog kontinenta i odmah povratak u Beograd, ovaj put u Zvezdu.
(FOTO: M. Rašić)
I sa crveno-belima je, kao kapiten, osvojio Ligu šampiona. Trofejnim stazama koračao je Andrija Prlainović, ali tek sada će imati priliku upari dva evropska pehara u istoj godini.
Prvi put sam ostao u klubu posle osvajanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Lige šampiona, tako da do sada nikad nisam igrao Super kup – kaže Prlainović, predvodnik šampionske Zvezdine generacije.
Imam veliku želju, kao i svi igrači u timu, da osvojimo Super kup. To bi bilo prvi put u istoriji Sportskog društva Crvena zvezda da se neka sekcija domogne tog trofeja.
Blistali su crveno-beli prošle sezone, ove još uvek hvataju zalet.
Pokušaćemo da pozitivnu energiju iz prethodne sezone prenesemo i u ovu utakmicu, da pobedom pozlatimo titulu iz Lige šampiona. Motiva ima na pretek, ali… teško je prognozirati. Radnički je odličan, igra sjajno i biće teško savladati ih.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.