Izvor: RTS, 20.Jul.2020, 17:19

Prijović ne želi da igra ni za jedan srpski klub

Aleksandar Prijović ne želi da igra ni za jedan srpski klub, bez obzira što je poslednjih godina Crvena zvezda nekoliko puta pokazivala interesovanje za reprezentativnog napadača. Grčka "Gazeta" prenosi da je Prijović ljut i da ne želi pregovara sa našim klubovima zbog situacije koja se desila tokom karantina zbog epidemije koronavirusa. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Prijović je priveden zbog kršenja policijskog časa i boravka u kafiću jednog hotela zajedno sa estradnim umetnicima, a posle priznavanja krivice, kažnjen je novčano i osuđen je na tri meseca kućnog pritvora.

Napadač Al-Itihada iz Saudijske Arabije je, piše Gazeta, ljut zbog ophođenja srpskih vlasti u toj situaciji, zbog čega je odlučio da ne razmatra ponude naših klubova.
Trener "crveno-belih" Dejan Stanković bio je zainteresovan za povremenog reprezentativca Srbije, ali do tog transfera neće doći.
Grčki list piše da Prijović ima veliku želju da se vrati u PAOK, klub za koji je nastupao od 2017. do 2019. godine, ali da će to biti teško izvodljivo zbog finansijski "jakog" ugovora u Itihadu.
Za Al-Itihad je odigrao 21 utakmicu i postigao osam golova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.