Predsednik Zvezde otkrio, evo šta je napalo teren u Trnavi! Postoji i dodatna opasnost?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Zvezde otkrio, evo šta je napalo teren u Trnavi! Postoji i dodatna opasnost?! (foto)

Svetozar Mijailović u razgovoru sa novinarima preneo najnovije informacije koje je dobio od domaćina u vezi stanja terena na ''Siti Areni''.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 20:30h u Trnavi igraće revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv domaćeg Spartaka, koji je u prvoj utakmici u Beogradu uspeo da izbori >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nerešen rezultat - 1:1.

Više od nepovoljnog rezultata sa ''Marakane'', srpskog šampiona brine stanje terena na kojem će se sutra igrati, o čemu smo već izvestili u prilogu.

Tokom večerašnjeg treninga Crvene zvezde na ''Siti Areni'', predsednik srpskog šampiona Svetozar Mijailović je novinarima otkrio šta se zapravo dešava sa terenom u Trnavi.

On je istakao da je teren napala nekakva buba i da ga je tokom leta značajno oštetila, a fudbaleri Crvene zvezde su odmah upozoreni da urade dezinfekciju kopački.

Upravo to je i dodatni razlog za brigu u Crvenoj zvezdi, jer se prema Mijailovićevim rečima crveno-beli plaše da se ovaj problem preko kopački ne prenese i na ''Marakanu''.

Podsetimo još jednom, u utakmici između Spartaka i Legije u drugom kolu kvalifikacija, teren je bio ofarban zelenom bojom što se moglo primetiti i na licima igrača koji su nastupili u tom meču...

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slika dana iz Trnave, kopačke čekaju poseban tretman (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018

Sa ovakvim problemom se fudbaleri Crvene zvezde do sada nisu susretali...Tokom večeri ste na našem sajtu u više navrata imali priliku da se informišete o stanju terena na ''Siti Areni'' u Trnavi, dan pred revanš meč domaćeg Spartaka i Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Prvi...

Nastavak na Sportske.net...

''Sportske'' na ''Siti Areni'' - Pune se tribine, ali pogledajte kako izgleda teren... (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2018, 19:53

Ušli smo u poslednji sat pred početak utakmice između Spartaka i Crvene zvezde u TRnavi, u Slovačkoj...Uverili smo se još u toku dana, Crvena zvezda će večeras imati veliku podršku svojih navijača koji pristižu na stadion, baš kao i pristalice Spartaka...Tokom popodneva bilo je više susreta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.