Pre 27 godina Zvezda je osvojila svet, danas Milojević traži samo ovo od svojih igrača!

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 27 godina Zvezda je osvojila svet, danas Milojević traži samo ovo od svojih igrača!

Hoće li ga oni poslušati?

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je večerašnja pobeda protiv Napretka prilog njegove ekipe proslavi 27 godina otkako je u Tokiju osvojena titula svetskog klupskog prvaka.





"U ime igrača, stručnog štaba i svoje ime, čestitam našem klubu veliki jubilej. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Poznato je da smo na današnji dan, pre 27 godina, postali prvaci sveta u Tokiju. Zato neka ova pobeda bude naš prilog današnjem danu i proslavi svetske titule. Znaju momci da su to blistavi momenti u istoriji Crvene zvezde i želim im da u budućnosti mogu da kažu da su nešto slično napravili", rekao je Milojević posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde pobedili su večeras Napredak sa 3:0, u utakmici 20. kola Super lige Srbije, u poslednjoj na svom terenu u jesenjem delu sezone.

"Dobro smo igrali u prvom poluvremenu i imali smo mnogo šansi. Mogli smo da postignemo još neki gol... I onda je Alivodić u finišu poluvremena bio sam u opasnoj poziciji i na to smo skretali pažnju igračima, da Napredak u svakom trenutku može da napravi problem. U drugom delu su oni pokušavali da kontrolišu igru, znali smo da je to njihov način igre, sa dobrom sredinom i brzim bokovima", naveo je Milojević.

On je rekao da je njegovoj ekipi malo olakšala posao povreda Ibrahima Ndiajea, ali da se nada da fudbaler Napretka nije ozbiljnije povređen.



"Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan, zasluženo smo pobedili. Napredak treba da ima mnogo više bodova, ali vidimo se u plej-ofu"
, dodao je trener Zvezde.

Zvezda je pobedila u svih deset prvenstvenih utakmica ove sezone na stadionu Rajko Mitić.





"To je statistika, cilj nam je uvek da pobedimo i kod kuće i u gostima. Nekad uspemo, nekad ne, uvek je lepo kada pobedimo. Drago mi je zbog tog podatka", rekao je Milojević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.