Poznato je gde će Trepča da dočeka Crvenu zvezdu

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznato je gde će Trepča da dočeka Crvenu zvezdu

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene Zvezde biće odigrana 9. oktobra na stadionu Čukarički u Beogradu, rečeno je za kosovo-online.com u upravi kluba iz Kosovske Mitrovice.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Crvene zvezde u 161. večitom derbiju je 2.70. Ista je i za trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Partizana u Humskoj. Meč se igra u nedelju u 18 časova.
Prvobitno je bilo određeno da se utakmica odigra 25. septembra u Zvečanu. Međutim, takozvani Kosovski fudbalski savez zatražio je od lokalne policije i nadležnih organa da ne dozvoli utakmicu između Trepče i Crvene zvezde u Zvečanu u šesnaestini finala Kupa Srbije.
Generalni sekretar takozvanog FS Kosovoa Erol Salihu tvrdi da je meč kluba iz Kosovske Mitrovice i prvaka Srbije ilegalan i smatra da je reč o provokaciji Fudbalskog saveza Srbije.
Salihu je potvrdio da su o svemu obavešteni FIFA i UEFA.
ŠOK NA MARAKANI UEFA kaznila Zvezdu



The post Poznato je gde će Trepča da dočeka Crvenu zvezdu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Fudbal

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

MOGU DA IGRAJU SAMO ČETVORICA: Gobeljić OTKRIO koji stranci treba da zaigraju u 161. Večitom derbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019

Meč se igra u nedelju na stadionu Partizana...Fudbaleri Partizana će u nedelju ugostiti Crvenu zvezdu u 161. Večitom okršaju. "Evropski" derbi u Humskoj zakazan je u 18 časova, a univerzala tima sa Marakane Marko Gobeljić upozorava na važnost predstojećeg duela...- Večiti derbi je utakmica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.