Povredio se i Prijović, Krstajić pozvao Pavkova!

Izvor: B92, 18.Mar.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povredio se i Prijović, Krstajić pozvao Pavkova!

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je novi peh pred početak kvalifikacija za Evro 2020.

Posle Nemanje Matića, Aleksandra Kolarova, Ljubomira Fejse, Aleksandra Mitrovića, Dušana Tadića i Filipa Kostića, selektor Krstajić neće moći da računa ni na Aleksandra Prijovića, koji se takođe povredio.

Zbog rupture mišića, napadač Al Itihada neće moći da bude uz reprezentativne saigrače u prijateljskom meču sa Nemačkom kao i nekoliko dana kasnije u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Evro 2020. sa Portugalom.

Selektor Mladen Кrstajić uputio je naknadni poziv napadaču Crvene zvezde Milanu Pavkovu.

Pavkov je bio junak Zvezdinog plasmana u Ligu šampiona, ali i istorijske pobede u grupnoj fazi protiv Liverpula, kada je postigao oba pogotka u pobedi od 2:0.

Pavkov je najavio da će se odmah staviti na raspolaganje selektoru našeg nacionalnog tima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nužda zakon menja" - Naknadni poziv stigao na "Marakanu"!

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2019

Na današnjoj konferenciji za novinare Mladen Krstajić je kazao kako neće biti novih poziva, ali je večeras jedan poslao na adresu FK Crvena zvezda i to zbog novonastalih okolnosti...Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić suočio se sa ozbiljnim kadrovskim problemima pred duele...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.