Povratak otpisanih u Zvezdi, kakav je Stankovićev plan?

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 10:17

Povratak otpisanih u Zvezdi, kakav je Stankovićev plan?

Da li će neko od igrača dobiti novu šansu?

Dejan Stanković će iskoristiti ovo leto kako bi napravio tim po svojoj meri, a u tome bi mogli da mu pomognu fudbaleri koji su već pod ugovorom u Crvenoj zvezdi.

Sportski žurnal piše da bi pojedini igrači koji su bili pozajmljeni prošle sezone mogli da dobiju priliku da se dokažu stručnom štabu "crveno-belih".

Kao prvi se ističe Stefan Hajdin koji je imao veoma dobru sezonu u Voždovcu, on bi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Marakani bio rezervna opcija Milanu Rodiću kojem će sasvim sigurno biti potreban odmor.

Takođe, Nikola Vasiljević se vraća iz Radnika i figurira za mesto jednog od trojice golmana Zvezde, no kako se govorilo o dolasku Stankovićevog sina Filipa, ni to nije izvesno.

Erik Jirka bi zauzeo mesto stranca, pa postoji mogućnost za novi rastanak naredne sezone, privremeni ili trajni, ali situacija je i dalje nejasna.

Milan Jevtović neće ostati u Apoelu koji nije želeo da izdvoji 400.000 evra za njegov transfer, dok će Dejan Meleg definitivno biti otpisan pošto će uskoro dobiti predlog o prekidu saradnje sa Zvezdom.

Dugo je leto pred Dejanom Stankovićem, a zbog ograničenog budžeta neki od otpisanih igrača bi mogli dobiti novu šansu da se dokažu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.