Potvrda, Garsija odlazi iz Zvezde, ali za koliko?

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020, 17:23

Potvrda, Garsija odlazi iz Zvezde, ali za koliko?

Mateo Garsija završava jednu epizodu u svojoj karijeri.

Argentinski fudbaler Mateo Garsija završio je epizodu u Crvenoj zvezdi, po svemu sudeći.

Njegov menadžer je to i potvrdio, istakao je da je posao završen sa Arisom gde je Garsija i igrao pre Crvene zvezde.



"Mateo je od starta želeo da se vrati. Jedino je nedostajala saglasnost Crvene zvezde.







>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sad je i to postignuto i u narednih nedelju dana posao će biti ozvaničen", rekao je Alehandro de Bartolo.

Zvezda je Matea platila 2,2 miliona evra, ali je pitanje koliko je dobila sada od Arisa koji nije u blistavoj finansijskoj situaciji.

Pominjala se suma od 2 miliona evra, ali najverovatnije u ratama, no sačekajmo i da vidimo šta će reći u Crvenoj zvezdi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ništa od Olimpijakosa: Zvezda pozajmila Pantovića

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020, 09:17

Talentovani krilni fudbaler šest meseci u Voždovcu..Zimus se stidljivo pričalo o interesovanju Mančester Sitija, ovog leta Grci su lansirali informaciju da je Olimpijakos jako zainteresovan za Zvezdino talentovano krilo Miloša Pantovića. Pominjala se cifra od 1,5 miliona evra. Ipak, jedan od najboljih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.