Potpis u Zvezdi: Prvi senior rođen u 21. veku

Izvor: Mondo, 19.Mar.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpis u Zvezdi: Prvi senior rođen u 21. veku

Kapiten juniora potpisao prvi profesionalni ugovor na Malom Kalemegdanu.

Foto: MN Press

KK Crvena zvezda mts čuva jednog od svojih većih talenata.

Lazar Vasić (18 godina), kapiten juniora crveno-belih, potpisao je u utorak prvi profesionalni ugovor, koji će isteći 2023.

Perspektivni plejmejker postao je prvi košarkaš rođen u 21. veku koji je stasao za seniorsku košarku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u šampionu Srbije. Sportom je počeo da se bavi u KK Abba u Bariču, a crveno-belu opremu zadužio je 2014, sa 13 godina, posle čega je prošao kroz Zvezdine mlade uzraste.

Vasić je član mladih selekcija reprezentacije Srbije i bio je u timu koji je prošle godine učestvovao na Svetskom prvenstvu u Argentini, za igrače do 17 godina.

Ove sezone, on će predvoditi crveno-bele talente na završnim turnirima juniorske ABA lige u Slavonskom Brodu i Evrolige u Vitoriji.

"Već petu godinu sam član Crvene zvezde u koju sam stigao kao dečak. Naravno da je san svakoga od nas, pa i moj bio da se kroz mlađe selekcije izgrađujemo kao igrači i da dođem do prilike da se borim za dres prvog tima. Ovaj ugovor je velika nagrada za mene, za rad koji sam uložio i napredak koji sam pokazao igrajući u mom klubu za sve mlađe kategorije. Jedan veliki korak sam napravio, sada je samo na meni da nastavim da radim još vrednije. Znam šta se očekuje od mene, poznajem sistem i radujem se sledećim izazovima koji mi slede u dresu moje Crvene zvezde", izjavio je Vasić posle potpisivanja ugovora.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.