Potpis pred derbi - Zvezda vezala talentovanog vezistu (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpis pred derbi - Zvezda vezala talentovanog vezistu (video)

Dan uoči jubilarnog 150. "večitog derbija" fudbalski klub Crvena zvezda dobio je još jednog profesionalca, pošto je talentovani omladinac Luka Ilić parafirao svoj prvi ugovor.

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da radnu nedelju počne i okonča na istovetan način!

Prvog radnog dana tekuće sedmice četvorica talentovanih omladinaca parafirali su profesionalne ugovore >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa crveno-belima, a danas je to učinio i mladi Luka Ilić.

Radi se o ekstratalentovanom veznom fudbaleru rođenom 1999. godine koji je jesenji deo sezone proveo u kadetskoj selekciji kluba iz Ljutice Bogdana.

Pripreme za nastavak sezone Luka Ilić je obavio sa prvim timom, a danas je stavio potpis na prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom koja ga je obavezala na trogorišnju vernost.

Naredne nedelje Luka Ilić će otputovati u Igalo sa omladinskom selekcijom Crvene zvezde koja će se na Crnogorskom primoriju pripremati za nastavak šampionata u Omladinskoj ligi Srbije.

Ne treba podsećati kakav je profit Crvena zvezda napravila ove zime od prodaje izdanaka svoje omladinske škole zbog čega ne čudi to što su tokom nedelje petorica talentovanih fudbalera dobili profesionalne ugovore.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.