Poslednji trening pred Napoli, atmosfera - fantastična! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2018, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji trening pred Napoli, atmosfera - fantastična! (foto)

Fudbaleri Crvene zvezde trenirali su večeras na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić", a poruka upućena pred duel sa Napolijem biće osnov za miran san svih navijača crveno-belih.

Manje od 24 sata ostalo je do početka prve utakmice koju će fudbaleri Crvene zvezde odigrati u okviru grupne faze Lige šampiona.

Protivnik crveno-belih doputovao je jutros u Beograd, a nakon konferencije za medije na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" fudbaleri Napolija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odradili su trening na mestu gde će sutrašnji meč biti odigran.

Nešto kasnije fudbaleri Crvene zvezde izašli su na pomoćne terene iza severne tribine "Marakane" i u fenomenalnoj atmosferi obavili poslednje pripreme pred sutrašnji meč.

Osmesi na licima izabranika Vladana Milojevića potvrđuju da je atmosfera u taboru beogradskog tima odlična i da navijači imaju čemu da se nadaju u sutrašnjoj utakmici.

Sve karte za sutrašnji meč su rasprodate još ranije, "Marakana" će biti ispunjena do poslednjeg mesta, a u takvoj atmosferi Zvezda ima čemu da se nada protiv favorizovanog protivnika čiji je tim deset puta skuplji.

Utakmica Crvena zvezda - Napoli igra se u utorak od 21 čas. Direktan prenos sa "Marakane" obezbeđen je na televiziji Arena sport.

U fenomenalnoj atmosferi smo odradili poslednji trening pred meč sa Napolijem #fkcz #ucl pic.twitter.com/m6tgogI5hp

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) 17. септембар 2018.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.