Posle pobede nad Partizanom, Železničar gostuje Zvezdi

Izvor: JužneVesti.com, 24.Apr.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle pobede nad Partizanom, Železničar gostuje Zvezdi

Nakon pobede nad Partizanom, u drugom kolu plej-ofa trenutni lider niški Železničar u sredu, 25. aprila gostuje Crvenoj zvezdi koja je na startu takmičenja remizirala sa Vojvodinom u Novom Sadu.

Niški rukometaši, posle ubedljivog trijumfa nad Partizanom u prvom kolu, nastavljaju nadmetanje u borbi za titulu, a naredni rival je drugi "večiti" klub koji je na početku takmičenja napravio iznenađenje u Novom Sadu i Vojvodini uzeo bod. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Ne pada nam na pamet nikome da pretimo, nismo to radili ni, uslovno rečeno, slabijim protivnicima, kamo li sada nekome u plej-ofu, ali jasno je da idemo na pobedu. Nijedna utakmica, sama po sebi, nije odlučujuća, mnogo je još bodova u igri. Nadam se da će svi akteri ove utakmice biti na visini zadatka, da će sve proteći u korektnoj atmosferi, mnogo korektnije nego što je to bilo jesenas u Beogradu, pa ko bude bolji da primi čestitke od poraženog - rekao je Josif Petković, trener "Želje".

U osnovnom delu Superlige Železničar je oba puta savladao Crvenu zvezdu - 29:27 u Beogradu i 33:29 u hali "Čair", a u niškom timu se nadaju da će i treća biti sreća.

Oni su mlada ekipa i brzina im je najveća vrlina. Forsiraju brz centar, kontranapade, imaju odlična krila, i ako ih tu zaustavimo, ako ih usporimo, ubacimo u naš ritam, veliki deo posla biće završen. Naš je cilj jasan, da nastavimo žetvu bodova i ostanemo na vrhu tabele pred derbi sa Dinamom - rekao je Nemanja Milovanović, bek Železničara.

Utakmica u hali "Šumice" počinje u 19 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.