Posle novog gola i pobede Zvezde Donald ima poruku za navijače pred Keln

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle novog gola i pobede Zvezde Donald ima poruku za navijače pred Keln

Crveno-beli putuju u Nemačku u odličnom raspoloženju.

Crvena zvezda je napravila odličnu uvertiru za duel Lige Evrope sa Kelnom, pošto je u derbiju Superlige savladala Vojvodinu sa 2:0 pogocima Donalda i Kange.

MILOJEVIĆ: Raduje me pobeda bez primljenog gola, ali imamo probleme sa povredama TROJICE igrača (FOTO)

HAOS U GRČKOJ: Prekid zbog suzavca, Olimpijakos ispustio 2:0, a bivši ZVEZDAŠ dobio crveni (VIDEO)

Posle tri gola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postignuta iz slobodnog udarca ove sezone, kapiten crveno-belih Donald  upisao se u strelce nakon lepe akcije i asistencije Boaćija.

- Presrećan sam zbog svakog gola koji postignem. Istrčao sam, Boaći je bio smiren, primetio je da dolazim i da sam potpuno slobodan i uputio mi sjajnu asistenciju. Nije mi bilo teško da sprovedem loptu u mrežu. Možda zvuči kao kliše, ali zaista mi nije bitno ko postigne gol, najbitnije je da Zvezda pobeđuje – jasan je Donald u razgovoru za sajt Crvene zvezde.

Izabranike Vladana Milojevića u četvrtak očekuje gostovanje u Ligi Evrope protiv Kelna. Nemački tim za vikend je osvojio prvi bod ove sezone u Bundesligi na gostovanju Hanoveru (0:0).

- Oni su fantastična ekipa, imaju dosta iskusnih igrača. Iako nisu otvorili sezonu u najboljem stilu oni su i dalje ekipa iz Bundeslige, a to dovoljno govori o kvalitetu. Pripremamo se najbolje što možemo i fokusirani smo samo na svoju igru - poručio je Donald.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.