Portparolka Crvene zvezde pogođena FLAŠOM!

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portparolka Crvene zvezde pogođena FLAŠOM!

Crveno-beli su ceo slučaj prijavili zvaničnicima UEFA na "Stadionu Švajcarska".

/Od reportera MONDA iz Berna/

Portparolka FK Crvena zvezda, Tatjana Šajković, pogođena je sinoć punom flašom u ruku dok je iz novinarske lože išla ka "miks zoni"!

Taj put vodio je pored tribine sa navijačima Jang bojsa, sa koje je flaša i doletela.

Zašto je gađana baš Tatjana? To nikome u taboru crveno-belih nije jasno. U svakom slučaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Crvena zvezda je ovaj incident prijavila UEFA, pa nema sumnje da klub iz Berna čeka kazna, najverovatnije novčana.

ODLAZI EL FARDU BEN, PAMTIĆE SE SALCBURG!

Tanja je, inače, nedavno dospela u žižu interesovanja zbog teksta u hrvatskim medijima o "lepim srpskim portparolkama", u kom je pisano o njoj i Bebi Kružević iz Vojvodine.

Pribojavali su se Švajcarci navijača Crvene zvezde, međutim, osim jednog incidenta na putu ka stadionu, nije bilo drugih problema.

MILOJEVIĆ POSLE 2:2 U BERNU: ZBOG JEDNE STVARI ŽALIM...

Veselo je bilo na ulicama Berna pre prve utakmice poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (2:2) između crveno-belih i domaćeg Jang bojsa, a dobra atmosfera preneta je i na tribine.

Nadmetale su se severna i južna strana u navijanju, ali su pristalice žuto-crnih posle utakmice pokazale da su domaće vlasti morale i njima da posvete pažnju u edukovanju o ponašanju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.