Popović i Pankov stigli u Čukarički: Cilj treće mesto i finale Kupa Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 18:11

Popović i Pankov stigli u Čukarički: Cilj treće mesto i finale Kupa Srbije

Tandem iz Crvene zvezde na pozajmici na Banovom brdu.

Fudbaleri Crvene zvezde Radovan Pankov i Zoran Popović potpisali su ugovor sa Čukaričkim o šestomesečnoj pozajmici.

- Želim da sa Čukaričkim budemo najmanje treći i da stignemo u finale Kupa Srbije. Kad se pojavila opcija da će ovaj klub želi, iskreno oberučke sam prihvatio. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Možda to javnost i ne zna, ali u međuvremenu sam odbio i jednu dobru ponudu iz inostranstva, da bih ostao ovde. U mom novom klubu su ljudi kojima verujem, a u ovom trenutku doneo sam najbolju odluku za mene i moju karijeru. Bio sam povređen, nisam imao mnogo minuta u prethodnih šest meseci, ali sam sada maksimalno spreman – istakao je Pankov.

Popović če imati šansu da se na Banovom brdu izbori za veću minutažu do koje nije mogao da dođe na “Marakani” pored neprikosnovenog kapitena Milana Borjana.

- Cilj je da se sa Čukaričkim domognemo trećeg mesta i da budemo sigurni za Evropu. Pankov i ja smo došli da pomognemo koliko možemo, bićemo u službi stručnog štaba, da dobro radimo, da se nametnemo i da se borimo za mesto u startnoj postavi – konstatovao je Popović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.