Popović: Velika čast za Crvenu zvezdu, srpsku košarku i mene lično (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: ''Velika čast za Crvenu zvezdu, srpsku košarku i mene lično'' (video)

Sjajno iskustvo u Americi je pred talentovanim košarkašem.

Crvena zvezda se danas pohvalila da će i ove godine imati svog predstavnika u prestižnom kampu u organizacija FIBA i NBA pod nazivom ''Košarka bez granica''.

Ovoga puta to će biti Zvezdin junior Nemanja Popović, koji je krenuo stopama Boriše Simanića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Alekse Uskokovića i Zorana Paunovića koji su prethodnih godina bili učesnici ovog kampa.

Popović je jutros otputovao u SAD, a pred polazak je izneo svoja očekivanja u izjavi za klupski sajt.

''Velika čast za moj klub Crvenu zvezdu, srpsku košarku i mene lično. Potrudiću se da na dostojan način reprezentujem klub i našu zemlju, da odigram dobro i opravdam poziv koji sam dobio.

Momci koji su igrali ovu utakmicu pre mene iz naše zemlje, takođe i iz kluba iz koga i ja dolazim Crvene zvezde, obavezuju da se i ja predstavim u pravom svetlu, ali takođe želim da uživam u ovome, da vidim sve tamo, da iskoristim svaki trenutak tokom celokupnog 'All Star' vikenda kao novo iskustvo koje nije svako u prilici da stekne. Očekujem sve najbolje", istakao je Popović.

Posebno je zanimljivo što će Popović narednih dana u svojevrsnom dnevniku na zvaničnom sajtu kluba izneti svoje utiske sa celokupnog događaja i svih pratećih manifestacija vezanih za ''All Star'' utakmicu.

-
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.