Ponovo zajedno  Radonjić doveo Demarkusa Nelsona

Izvor: B92, 06.Sep.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo zajedno " Radonjić doveo Demarkusa Nelsona

Američki košarkaš Demarkus Nelson novi je član Bajern Minhena, objavio je taj klub.

Nelson i Bajern potpisali su ugovor na jednu sezonu.

Američki plejmejker u timu iz Minhena ponovo će sarađivati sa trenerom koji ga je vodio u Crvenoj zvezdi, crnogorskim stručnjakom Dejanom Radonjićem.

33-godišnji Nelson prošlu sezonu proveo je u ASVEL-u, sa kojim je osvojio domaći "duplu krunu" beležeći 6,9 poena, 3,3 asistencije i 2,6 skokova u prvenstvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je za Zvezdu nastupao od 2012-2014. godine, a predstavljao je još Zagreb, Avelino, Šole, Donjeck, Panatinaikos, Monako i Unikahu.

Sa crveno-belima osvojio je dva Kupa Srbije, a 2014. je bio član idealne petorke ABA lige.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radonjić doveo još jednog bivšeg igrača Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019

Dejan Radonjić dogovorio saradnju sa plejmejkerom...Demarkus Nelson je novo pojačanje Bajerna...Košarkaš koji već ima 33 godine i koji je prošlu sezonu odigrao za ASVEL u Francuskoj sa kojim je osvojio duplu krunu, potpisao je ugovor na godinu dana sa Bajernom iz Minhena, koji se tom prilikom pohvalio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.